Het coronavirus: hoe gaan wij daarmee om?

Nieuwsbericht

Het coronavirus: hoe gaan wij daarmee om?

Via deze pagina brengen wij je op de hoogte van de maatregelen die Cedin neemt met betrekking tot het coronavirus.

De gezondheid van kinderen, hun ouders, hun leerkrachten, onze medewerkers en de samenleving staat bij ons voorop. Om de verspreiding van het coronavirus te beperken houden wij ons aan alle geldende richtlijnen van het RIVM. Dat houdt in dat wij alleen face to face afspraken plannen als zowel de ouder, het kind, als de medewerkers van Cedin geen klachten vertonen als verkoudheid, hoesten of koorts.

Daarnaast vragen wij je, net als onze medewerkers, bij een bezoek aan één van onze locaties te houden aan de volgende maatregelen:

  • Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Mocht het vanwege gezondheidsredenen niet mogelijk zijn om bij ons langs te komen, dan bieden wij de mogelijkheid om de afspraak online door te laten gaan. Bespreek dit met je behandelaar of contactpersoon van Cedin.

 

Wij helpen je graag

Heb je  vragen over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. Dit kan via de medewerker waarmee je een afspraak hebt of via de praktijkhouder van de lokale zorgpraktijken.

Wij zijn ons ervan bewust dat er een groep kinderen en jeugd is, die door hun aard en kwetsbaarheid, extra ongerust kunnen raken door het coronavirus. Heb je hierover vragen, ook dan staan we je graag te woord.

Op deze website vind je informatie om je kind de rust en duidelijkheid te geven die het nodig heeft rondom het coronavirus.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..