Nieuw filmpje Cedin Franeker online

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Nieuw filmpje Cedin Franeker online

Nieuws

Nieuw filmpje Cedin Franeker online

Er staat een leuk nieuw filmpje online over onze praktijk in Franeker. De locatie is relatief nieuw en door het filmpje te kijken krijg je een frisse indruk van onze praktijk daar.

Marlous Loohuis, praktijkhouder over de praktijk in Franeker: “Het unieke aan Cedin is dat wij altijd werken in de  driehoek kind-gezin-school. Wij onderzoeken samen met het kind, de ouders én de school wat er nodig is om te helpen en betrekken alle partijen bij de behandeling. Het kan gaan om licht ambulante ondersteuning, maar we bieden ook intensieve, gespecialiseerde zorg.

Het mooie van onze praktijk is namelijk dat we kleinschalig zijn en tóch alle disciplines voor jeugdhulp, leerlingzorg en dyslexie in huis hebben. Wachtlijsten zijn bij ons nog niet aan de orde en we kunnen onze dienstverlening waar nodig volledig digitaal aanbieden. Ons enthousiaste team heeft veel aandacht voor het positieve. Wat gaat er wel goed, wat kan wel en wat zijn de positieve uitzonderingen? Door hier oog voor te houden boeken we vooruitgang. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder kind zich kan ontwikkelen, altijd!”

Wil je in contact komen met de praktijk, kijk dan op deze pagina.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..