Praktijkhouder (GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist) Zorgpraktijk Emmen

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Vacature

Vacature 

Dat jij je baan als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-generalist combineert met het coachen en ontwikkelen van een multidisciplinair en zelfregulerend team, vind jij een uitdaging. Sterker nog: dát is waarom jij deze stap wilt zetten. Je wilt je expertise als zorgverlener blijven inzetten en geeft daarnaast richting  aan je eigen kleinschalig team.  Dankzij jou levert het team daardoor de beste zorg bij het ondersteunen van kinderen, hun gezin en scholen op het gebied van leer-, gedrag- en ontwikkelingsvraagstukken.

Cedin is per direct op zoek naar een:

 Praktijkhouder (GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist), voor de zorgpraktijk in Emmen

Jij bent als praktijkhouder inhoudelijk en materieel verantwoordelijk voor alle zorgprocessen betreffende jeugdhulp en leerlingenzorg. Omdat jij een achtergrond hebt als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist, voer jij de intake- en aanmeldgesprekken. Op basis van jouw diagnose en in overleg met je eigen team, bekijken jullie samen welke behandeling(en) of hulp nodig is. Onder jouw toeziend oog zorg je er met je collega’s voor dat de uitvoering hiervan effectief en binnen de kaders van professioneel handelen plaatsvindt.

Uiteraard blijf je ook zelf behandelingen uitvoeren. Daarom beschik jij als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist over een BIG- of SKJ-registratie en heb je ervaring binnen de jeugdzorg en/of het onderwijs. Het gaat om een functie voor onze zorgpraktijk in Emmen. Dus je kent de sociale kaart van de provincie Drenthe en hebt affiniteit met gedragsproblematiek, therapeutische crisisinterventies en behandelmethoden.

Over Cedin
Cedin is een organisatie van bevlogen professionals met hart voor onderwijs en zorg. We adviseren scholen die de kwaliteit van hun onderwijs willen verbeteren. Daarnaast begeleiden en behandelen we kinderen en jongeren in de jeugdhulp, dyslexiezorg en leerlingenzorg. Ouders bieden wij een steun in de rug bij de opvoeding en docenten kunnen op ons rekenen als leerlingen extra zorg nodig hebben. Zo brengen wij onderwijs en zorg samen in de driehoek Kind – School – Gezin.

Cedin is een stichting met een maatschappelijk doel. Wij geloven erin dat ieder mens zich kan ontwikkelen: talenten ontdekken en benutten, belemmeringen wegnemen, kansen creëren. Daar dragen wij aan bij, al 45 jaar lang. Wat we doen, doet er toe. Dat maakt ons werk zo mooi!

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen, altijd!
Onze medewerkers houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat professionals zich blijven ontwikkelen en de kans krijgen om ook hún talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! Zo kan elke collega van Cedin allerlei (online) cursussen volgen. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht.

 Wat bieden wij jou?
Cedin is een ambitieuze organisatie die veel te bieden heeft. Naast een hoge mate van autonomie is er ruimte voor professionalisering, ontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid en initiatief. We bieden je een functie in een dynamische en inspirerende organisatie. Naast een passend salaris biedt Cedin prima arbeidsvoorwaarden.

Wil je reageren? 

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar Jaap Kramer, manager P&O, via: personeel@cedin.nl.

Wil je meer informatie?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Lars Mellema, manager dienstverlening, via 06-127 431 08.  Hij beantwoordt graag al jouw vragen. Meer informatie is ook te vinden op onze website www.werkenbijcedin.nl.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..