Vacature Basis Orthopedagogen / Psychologen

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Vacature

Vacature 

Het is jouw passie om kinderen en ouders/leerkrachten te ondersteunen wanneer er sprake is van leerproblemen. Jij voert zelfstandig dyslexiebehandelingen uit. Bij Cedin voeren we ook werkzaamheden uit op gebied van diagnostiek en behandeling in de leerlingenzorg en jeugdhulp en jij hebt interesse om je daar verder in te bekwamen.

Kom jij bij ons werken?

Cedin is voor haar werkgebied Friesland en Groningen per 1 januari op zoek naar

Basis Orthopedagogen/ Psychologen
voor minimaal 3 dagen per week

 

Voor Friesland zoeken wij een Basis Orthopedagoog/Psycholoog voor de regio Drachten/Dokkum. Voor Groningen gaat het om de regio Oude Pekela. Als Basis Orthopedagoog/Psycholoog voer je behandelingen volgens het handelingsplan uit bij kinderen met dyslexie. Je verricht tussenevaluaties, maakt hiervan verslaglegging en bespreekt deze met de ouders en overige betrokken. Omdat je ambulant werkzaam bent vragen we van jou dat je over een rijbewijs B én auto beschikt. Je voert jouw werkzaamheden uit onder verantwoordelijkheid van de regiebehandelaar (orthopedagoog-generalist of GZ-Psycholoog).

Je beschikt verder over een relevante afgeronde WO-opleiding (psychologie of orthopedagogiek) en bent SKJ-geregistreerd. Het hebben van een diagnostische aantekening is een pré. Jij hebt kennis van de aanpak van kinderen met leerproblemen. Deze eigenschappen passen bij jou: enthousiast, daadkrachtig en professioneel!

Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is

Je kunt bij Cedin terecht voor onderzoek en behandeling op het gebied van jeugdhulp, leerlingenzorg en dyslexiezorg. We begeleiden en behandelen kinderen van 0 – 18 jaar met milde tot complexe zorgvragen, zoals problemen in gedrag, ontwikkeling en leerproblemen. We bieden ouders een steun in de rug bij de opvoeding en staan waar nodig leerkrachten bij met hulpverlening in de klas. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal. Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is, is er behoefte aan mensen met verstand van deze werelden. De kleinschalige zorgteams in onze praktijken bestaan uit een kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagoog-generalisten, GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen, systeemtherapeuten en pedagogen/ambulant begeleiders.

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen, altijd!

Onze medewerkers houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat professionals zich blijven ontwikkelen en de kans krijgen om ook hún talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! Zo kan elke collega van Cedin allerlei (online) cursussen volgen en zijn er het hele jaar door intervisiebijeenkomsten waarin collega’s van elkaar leren. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht.

Tot slot bieden wij dit:

  • Je krijgt een contract voor de duur van 1 jaar die bij goed functioneren naar onbepaalde tijd wordt omgezet;
  • Een passend salaris, afhankelijk van ervaring, tussen € 2.555 en € 3.832 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week);
  • Het aantal uren waarin deze functie is in te vullen is variabel, maar minimaal 3 dagen per week.
  • Persoonlijke groei door een breed aanbod aan opleidingen en trainingen en frequente ontwikkelgesprekken.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
  • Cedin draagt 70% bij aan je pensioenopbouw én je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten.

En tot slot een hecht team met gemotiveerde collega’s die jou ontzettend graag willen verwelkomen!

Wil je reageren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Alleen jouw c.v. is voldoende. Je kunt deze mailen naar: personeel@cedin.nl. Wil je hierbij aangeven naar welke provincie jouw voorkeur uitgaat? We zien jouw reactie graag tegemoet vóór donderdag 21 oktober 2021.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 8 november te Drachten. Zien we je dan?

Wil je meer informatie?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Michelle Overdevest, Hoofdbehandelaar dyslexie via 06-10649443.  Appen mag ook! Zij beantwoordt graag al jouw vragen.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..