Vacature Basis orthopedagoog/psycholoog (dyslexiebehandelaar)

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Vacature

Vacature 

Jij kunt je werk als orthopedagoog / psycholoog goed uitvoeren bij kinderen in de dyslexiezorg. Jij voert zelfstandig diagnostiek uit en behandelt ook. Het is jouw doel het kind, gezin of systeem te versterken. Je vindt het prettig ambulant te werken en ook deel te zijn van een multidisciplinair team. Ben jij woonachtig in Friesland of Groningen? Dan zoeken wij jou!

Cedin is voor haar werkgebied in Friesland en Groningen op zoek naar

Basis orthopedagogen / psychologen (dyslexiebehandelaren)

Als Basis orthopedagoog/ psycholoog voer je behandelingen volgens het handelingsplan uit bij kinderen met dyslexie. Je verricht tussenevaluaties, maakt hiervan verslaglegging en bespreekt deze met de ouders en overige betrokken. Omdat je ambulant werkzaam bent vragen we van jou dat je over een rijbewijs B én auto beschikt. Je voert jouw werkzaamheden uit onder verantwoordelijkheid van de hoofd/regiebehandelaar (orthopedagoog-generalist of GZ-Psycholoog).

Je beschikt verder over een relevante afgeronde WO-opleiding (psychologie of orthopedagogiek) en bent SKJ-geregistreerd. Jij hebt kennis van de aanpak van kinderen met leerproblemen. Deze eigenschappen passen bij jou: enthousiast, daadkrachtig en professioneel!

Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is

Je kunt bij Cedin terecht voor onderzoek en behandeling op het gebied van jeugdhulp, leerlingenzorg en dyslexiezorg. We begeleiden en behandelen kinderen van 0 – 18 jaar met milde tot complexe zorgvragen, zoals problemen in gedrag, ontwikkeling en leerproblemen. We bieden ouders een steun in de rug bij de opvoeding en staan waar nodig leerkrachten bij met hulpverlening in de klas. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal. Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is, is er behoefte aan mensen met verstand van deze werelden. De kleinschalige zorgteams in onze praktijken bestaan uit een kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagoog-generalisten, GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen, systeemtherapeuten en pedagogen/ambulant begeleiders.

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen, altijd!

Onze medewerkers houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat professionals zich blijven ontwikkelen en de kans krijgen om ook hún talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! Zo kan elke collega van Cedin allerlei (online) cursussen volgen en zijn er het hele jaar door intervisiebijeenkomsten waarin collega’s van elkaar leren. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht.

Tot slot bieden wij dit:

  • Je krijgt een contract voor de duur van 1 jaar dat bij goed functioneren naar onbepaalde tijd wordt omgezet.
  • Het aantal uren waarbinnen deze functie kan worden uitgevoerd is bespreekbaar.
  • Het salaris is marktconform en afhankelijk van werkervaring en kennis.
  • Persoonlijke groei door opleidingen en trainingen via GoodHabitz en het interne leerlandschap van Cedin.
  • 8 % vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn waarbij Cedin 70% bijdraagt aan je pensioenopbouw.

Tot slot: je komt te werken in een klein, hecht team met gemotiveerde collega’s die jou graag willen verwelkomen!

Wil je reageren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en c.v. naar Jaap Kramer, manager P&O, via: personeel@cedin.nl.

Wil je meer informatie?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Janke Visser, P&O adviseur via 06-30527467.  Zij beantwoordt graag al jouw vragen.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..