Vacature Basis orthopedagoog/psycholoog

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Vacature

Vacature 

Jij kunt je werk als basis orthopedagoog / psycholoog goed uitvoeren bij kinderen in de leerlingenzorg, de jeugdhulp én de dyslexiezorg.  Deze variatie spreekt jou juist enorm aan, omdat jij graag meerdere rollen tegelijkertijd hebt. Jij voert zelfstandig of onder regie van een regiebehandelaar diagnostiek uit en behandelt ook. Het is jouw doel het kind, gezin of systeem te versterken. Jij gelooft hierbij dat de omgeving van het kind de meest invloedrijke plek is voor het opgroeien en de ontwikkeling. Daarom werk je altijd vanuit de driehoek kind – gezin –school.

Cedin Zorg is per direct op zoek naar een:

Basis orthopedagoog/psycholoog (locatie Oude Pekela)

Als basis orthopedagoog/ psycholoog is je werk gericht op de ontwikkeling van het kind binnen de verschillende leefgebieden (gezin, school, vrije tijd). Je verricht diagnostiek en behandeling. Dit doe je zelfstandig of onder regie van een regiebehandelaar. Veelal werk je samen met een collega orthopedagoog (OG), (GZ)psycholoog, psychiater of pedagoog. Als basisorthopedagoog/psycholoog bewaak je actief de kwaliteit en effectiviteit van het geboden zorgproces en ondersteun je het gezin/systeem bij de uitvoering hiervan.

Je beschikt over een relevante afgeronde WO-opleiding met een basisaantekening diagnostiek en bent SKJ-geregistreerd. Je kunt met enige regelmaat terecht komen in complexe situaties waarbij sprake is van meerzijdige partijdigheid en daarom verwachten wij van jou daadkracht en durf!

Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is
Je kunt bij Cedin terecht voor onderzoek en behandeling op het gebied van jeugdhulp, leerlingenzorg en dyslexiezorg. We begeleiden en behandelen kinderen van 0 – 18 jaar met milde tot complexe zorgvragen, zoals problemen in de ontwikkeling en leerproblemen. We staan leerkrachten bij met hulpverlening in de klas en ouders bieden we een steun in de rug bij de opvoeding. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal. Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is, is er behoefte aan mensen met verstand van deze werelden. De kleinschalige zorgteams in onze praktijken bestaan uit een kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagoog-generalisten, GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen, systeemtherapeuten en pedagogen/ambulant begeleiders.

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen, altijd!
Onze medewerkers houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat professionals zich blijven ontwikkelen en de kans krijgen om ook hún talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! Zo kan elke collega van Cedin allerlei (online) cursussen volgen en zijn er het hele jaar door intervisiebijeenkomsten waarin collega’s van elkaar leren. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou?
Spreekt deze functie jou aan? Dan is het goed te weten dat wij jou onderstaande kunnen bieden:

  • Een jaarlijks budget voor vergoeding van vakgerichte lidmaatschappen;
  • Een jaarcontract met daarna een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een passend salaris, afhankelijk van ervaring, tussen € 2.818 en € 4.225 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week);
  • Het aantal uren waarin deze functie is in te vullen is met jou bespreekbaar;
  • Veel vrijheid in jouw werk, waarbij je bijvoorbeeld ook gedeeltelijk vanuit huis kunt werken;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband. Cedin draagt 70% bij aan je pensioenopbouw én je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten.

Wil je reageren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar Jaap Kramer, manager P&O, via: personeel@cedin.nl. We zien jouw reactie graag tegemoet vóór 30 april 2020.

Wil je meer informatie?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de Praktijkhouder: Nathalie Westerman, Kinder- & Jeugdpsycholoog, via 06-100 060 59.  Zij beantwoordt graag al jouw vragen. Meer informatie is ook te vinden op onze website www.werkenindejeugdzorgbijcedin.nl.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..