Vacature Praktijkhouder (GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist)

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Vacature

Vacature 

Dat jij je baan als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-generalist combineert met het coachen en ontwikkelen van een multidisciplinair en zelfregulerend team, vind jij een uitdaging. Sterker nog: dát is waarom jij deze stap wilt zetten. Je wilt je expertise als zorgverlener blijven inzetten en geeft daarnaast richting  aan je eigen kleinschalig team.  Dankzij jou levert het team daardoor de beste zorg bij het ondersteunen van kinderen, hun gezin en scholen op het gebied van leer-, gedrag- en ontwikkelingsvraagstukken.

Cedin Zorg is per direct op zoek naar een:

Praktijkhouder (GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist) in ons werkgebied in Drenthe

Jij bent als praktijkhouder inhoudelijk en materieel verantwoordelijk voor alle zorgprocessen betreffende jeugdhulp en leerlingenzorg. Omdat jij een achtergrond hebt als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist, voer jij de intake- en aanmeldgesprekken. Op basis van jouw diagnose en in overleg met je eigen team, bekijken jullie samen welke behandeling(en) of hulp nodig is. Onder jouw toeziend oog zorg je er met je collega’s voor dat de uitvoering hiervan effectief en binnen de kaders van professioneel handelen plaatsvindt.

Uiteraard blijf je ook zelf behandelingen uitvoeren. Daarom beschik jij als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist over een BIG- of SKJ-registratie en heb je ervaring binnen de jeugdzorg en/of het onderwijs. Het gaat om een functie in ons werkgebied in Drenthe. Dus je kent de sociale kaart van de provincie Drenthe en hebt affiniteit met gedragsproblematiek, therapeutische crisisinterventies en behandelmethoden.

Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is
Je kunt bij Cedin terecht voor onderzoek en behandeling op het gebied van jeugdhulp, leerlingenzorg en dyslexiezorg. We begeleiden en behandelen kinderen van 0 – 18 jaar met milde tot complexe zorgvragen, zoals problemen in de ontwikkeling en leerproblemen. We staan leerkrachten bij met hulpverlening in de klas en ouders bieden we een steun in de rug bij de opvoeding. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal. Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is, is er behoefte aan mensen met verstand van deze werelden. De kleinschalige zorgteams in onze praktijken bestaan uit een kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagoog-generalisten, GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen, systeemtherapeuten en pedagogen/ambulant begeleiders.

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen, altijd!
Onze medewerkers houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat professionals zich blijven ontwikkelen en de kans krijgen om ook hún talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! Zo kan elke collega van Cedin allerlei (online) cursussen volgen en zijn er het hele jaar door intervisiebijeenkomsten waarin collega’s van elkaar leren. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht.

Wil je meer weten over werken bij cedin? Kijk dan eens op www.werkenindejeugdzorgbijcedin.nl 

Wat bieden wij jou?
Spreekt deze functie jou aan? Dan is het goed te weten dat wij jou onderstaande kunnen bieden:

  • Een jaarlijks budget voor vergoeding van vakgerichte lidmaatschappen;
  • Een jaarcontract met daarna een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een passend salaris, afhankelijk van ervaring, tussen €3.566,- en €5.343,- per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week);
  • De mogelijkheid om deze functie parttime in te vullen (minimaal 24 uur per week);
  • Veel vrijheid in jouw werk, waarbij je bijvoorbeeld ook gedeeltelijk vanuit huis kunt werken;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband. Cedin draagt 70% bij aan je pensioenopbouw én je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten.

Wil je reageren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar Jaap Kramer, manager P&O, via: personeel@cedin.nl. We zien jouw reactie graag tegemoet.

Wil je meer informatie?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Lars Mellema, manager dienstverlening, via 06-127 431 08.  Hij beantwoordt graag al jouw vragen. Meer informatie is ook te vinden op onze website www.werkenindejeugdzorgbijcedin.nl.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..