Vacature Teamleider jeugdhulp werkgebied Drenthe

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Vacature

Vacature 

Ben jij de teamleider die met ons mee bouwt aan een  Zorgpraktijk binnen de jeugdhulp?

De teamleider die wij zoeken is verbindend, coachend, ondernemend en kan bedrijfsmatig opereren binnen de jeugdhulp.  Je neemt een analytische denkwijze mee en kunt dit doelgericht omzetten naar acties! Jij hebt een heldere en uitgesproken visie op jeugdhulp die je in wilt zetten binnen onze Zorgpraktijk.

Cedin Zorg is per direct op zoek naar een:

Teamleider jeugdhulp werkgebied Drenthe

Als teamleider geef je de dagelijkse leiding aan een Zorgpraktijk. Ons kleinschalig zorgteam bestaat uit 12 werknemers, waaronder een kinder- en jeugdpsychiater, een orthopedagoog-generalist, een GZ-psycholoog, orthopedagogen en pedagogen/ambulant begeleiders. De werknemers zijn werkzaam binnen de jeugdhulp, leerlingenzorg en/of dyslexiezorg. Er worden kinderen van 0-18 jaar met milde tot complexe problemen begeleid en behandeld.

Jouw uitdaging is het op een verbindende wijze aansturen van een Zorgpraktijk en het structureren van de werkwijzen. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeelsbeleid binnen een Zorgpraktijk, maar ook voor de kwaliteit en inhoud van de werkprocessen. Je bewaakt dat de dienstverlening binnen het budget van de beschikking wordt uitgevoerd. Ervaring en affiniteit met de jeugdhulp is een pré. Jij weet immers hoe de lijnen lopen! Uiteraard word je ondersteund door facilitaire en staf ondersteunende diensten.

Verder ben je verantwoordelijk voor de juiste bezetting, werkzaamheden en declarabiliteit van het Zorgteam en coach je hen doordat je hun kwaliteiten naar boven weet te halen middels Appreciative Inquiry. Samen met het MT schep je de randvoorwaarden voor de werkuitvoering, waaronder het inkopen van materiële voorzieningen/middelen.

Je beschikt over een relevante afgeronde HBO+ opleiding en hebt kennis van managementtechnieken en personeelsbeleid. Ook ben je in staat samen te werken met verschillende zorg- en ketenpartners, gemeenten en onderwijsinstellingen. Daarnaast vragen we van je dat je kennis en inzicht meebrengt op het gebied van de diverse werksoorten, doelgroepen en processen binnen de jeugdhulp.

Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is

Je kunt bij Cedin terecht voor onderzoek en behandeling op het gebied van jeugdhulp, leerlingenzorg en dyslexiezorg. We begeleiden en behandelen kinderen van 0 – 18 jaar met milde tot complexe zorgvragen, zoals problemen in de ontwikkeling en leerproblemen. We staan leerkrachten bij met hulpverlening in de klas en ouders bieden we een steun in de rug bij de opvoeding. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal. Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is, is er behoefte aan mensen met verstand van deze werelden. De kleinschalige zorgteams in onze praktijken bestaan uit een kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagoog-generalisten, GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen, systeemtherapeuten en pedagogen/ambulant begeleiders.

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen, altijd!

Onze medewerkers houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat professionals zich blijven ontwikkelen en de kans krijgen om ook hún talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! Zo kan elke collega van Cedin allerlei (online) cursussen volgen en zijn er het hele jaar door intervisiebijeenkomsten waarin collega’s van elkaar leren. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht.

Tot slot

Je krijgt een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je werkervaring en kennis. Daarnaast biedt Cedin prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je reageren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar Jaap Kramer, manager P&O, via: personeel@cedin.nl. We zien jouw reactie graag tegemoet vóór 6 juli 2020.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 9 juli te Drachten. Hierbij hanteren wij de RIVM-richtlijnen.

Wil je meer informatie?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Lars Mellema, via 06-12743108. Hij beantwoordt graag al jouw vragen. Meer informatie is ook te vinden op onze website www.werkenindejeugdzorgbijcedin.nl.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..