VACATURE

Cedin is een innovatieve organisatie waar onderwijs en jeugdzorg samenkomen. Wij zetten ons met passie in voor kinderen, scholen en ouders met als doel om iedere dag iemand een stap verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling.  Wij zijn per direct op zoek naar een:

Ambitieuze GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist, die vanuit vakinhoud een leidinggevende rol heeft in één van onze zorgpraktijken

OVER CEDIN

Cedin is een middelgrote organisatie met ruim 160 medewerkers. Samenwerken staat bij ons centraal: met je collega’s uit het zorgteam of met je collega onderwijsadviseur waarmee je de verbinding tussen het kind, de school en het gezin zoekt. Maar ook: samenwerken met collega- aanbieders uit de jeugdzorg om tot jeugdhulp te komen die elkaar versterkt. Wij doen dit vanuit de gedachte dat ieder kind het in zich heeft om zich te ontwikkelen, altijd!

Je vindt bij ons een open en uitdagende werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd je talenten en professionaliteit verder te ontwikkelen. Onze collega’s inspireren elkaar door hun kennis en ervaring te delen. Een open, informele en resultaatgerichte cultuur vinden wij belangrijk.

OVER DE FUNCTIE

Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist werk je als regiebehandelaar in een multidisciplinair team. Dit team bestaat uit:

 • kinder- en jeugdpsychiater
 • psychologen
 • orthopedagogen (generalist)
 • systeemtherapeuten
 • pedagogen/ambulant begeleiders
 • activiteitenbegeleiders

Je hebt een dubbele rol binnen het team. Je bent eerst en vooral inhoudelijk actief als behandelaar en daarnaast ben je als teamleider verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op onze locatie in Ten Boer.

Je rol als teamleider

Je ontwikkelt en stimuleert de deskundigheid en vaardigheid van de medewerkers binnen je team. Jij begeleidt ze door middel van coaching, opleiding, vorming en training. Je bent voorzitter van het multidisciplinaire team.

Je behandelt kinderen in de leeftijd van 0 tot 21 jaar. De problematiek waar je mee te maken krijgt is divers. Van hoogbegaafdheid tot ASS, maar ook trauma of depressie. We doen wat nodig is om het kind en zijn/haar systeem weer zelf verder te laten gaan en maken daarbij graag gebruik van de creativiteit van onze collega’s.

Onze manier van werken

Bij Cedin komen onderwijs en jeugdzorg samen. In alles wat wij doen staat de driehoek kind-gezin-school centraal. Dat betekent dat wij hulp bieden aan kinderen en zowel ouders als school hier altijd bij betrekken. Wij voeren onze werkzaamheden uit op school, thuis of op één van onze behandellocaties in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Kom jij Cedin versterken?

 Wij vragen het volgende van jou:

 • Je bent GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist en je bent BIG of SKJ geregistreerd
 • Je hebt ruime ervaring in het behandelen van kinderen
 • Naast kennis van de zorg heb je ook kennis en/of ervaring met het onderwijs
 • Om je cliënten te bezoeken, beschik je over een geldig rijbewijs en een eigen auto
 • Je bent een open, betrokken en ambitieus persoon met visie en lef, die flexibel en positief is ingesteld

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende functie van 28,8 tot 36 uur aan waarin veel ruimte is voor zelfontplooiing.  Binnen ons leerlandschap blijven wij dit continu stimuleren. Jouw carrière is bij ons in professionele handen. Naast een passend salaris biedt Cedin prima arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren

Sluiten jouw talenten en ambities aan bij onze vacature? Mail dan vandaag nog je brief en CV naar Jaap Kramer, manager P&O: j.kramer@cedin.nl

 

Wil je eerst meer informatie?

Neem dan contact op met Lars Mellema, manager dienstverlening. Telefoon: 06 – 127 431 08.