Oplossingen voor thuis en op school

Wij begeleiden en behandelen gezinnen met kinderen 0-18 jaar met milde tot complexe problemen. We ondersteunen bij het opvoeden, we behandelen psychische problemen, we ondersteunen de leerkracht met het individuele kind in de context van de klas.  Bij ons werken mensen met verstand van jeugdzorg en onderwijs. Wij zorgen voor een gezamenlijke aanpak daar waar onderwijs en jeugdzorg samenkomen.

Om te kunnen helpen hebben wij een verwijzing nodig van een deskundige. Dit kan een huisarts zijn, een medisch specialist, een jeugdarts of een bevoegd deskundige uit een sociaal wijkteam of gebiedsteam.

In onze behandeling stemmen wij school en thuis altijd op elkaar af, omdat we geloven in de kracht van het verbinden van de werelden waar een kind zich het meest in begeeft. School en thuis zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderwijs en in de begeleiding thuis en kunnen een kind zo nodig op beide plekken behandelen. We zorgen ervoor dat beide werelden naadloos op elkaar afgestemd worden.

Wil je door ons geholpen worden heb je een verwijsbrief van een deskundige nodig.

Als je een verwijsbrief hebt, dan wordt onze zorg meestal helemaal vergoed door de gemeente (zorg voor kinderen jonger t/m 18 jaar)  Ook kun je als particulier zorg afnemen. Je betaalt  ons een bedrag voor de momenten waarop je direct contact hebt met onze specialisten. Hieronder valt contact via: telefoon, e-mail, een gesprek of online hulp. In het geval van particuliere zorg moet een eigen bijdrage betaald worden.

Heb je vragen? Wij helpen je graag verder.



De gegevens die je invult in het contactformulier worden enkel gebruikt om contact met je op te nemen. Gegevens worden niet opgeslagen en alleen per e-mail naar de verantwoordelijke binnen Cedin verstuurd.