Paramedische zorg

Het paramedisch onderwijsteam van Cedin biedt advies en ondersteuning op het gebied van paramedische toepassingen binnen het onderwijs.  Ons doel is om iedere leerling die ondersteuning nodig heeft optimaal deel te laten nemen aan het regulier onderwijs. Wij zijn werkzaam in het (voorgezet) speciaal onderwijs, het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

Aanmelden voor paramedisch onderwijsconsulent >>

Bewegingonderwijs

Plezier in bewegen is niet voor elke leerling de normaalste zaak van de wereld, terwijl dat wel zo hoort te zijn. Voor de leerling met een (motorische) beperking is bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Er zijn mogelijk faalervaringen opgedaan in het verleden en er kan angst voor bewegen zijn ontwikkeld. Door de leerling nieuwe, passende bewegingservaringen te bieden, kun je ervoor zorgen dat het bewegen weer positief wordt beleefd.

Lees meer over bewegingonderwijs >>

Computer advies

Wanneer leerlingen met een beperking moeite hebben met de fijne motoriek, zoals schrijven, kan dat veel problemen opleveren in het volgen van het onderwijs. Het Computer Advies Team van Cedin helpt leerlingen hierbij. Wij zijn deskundig op het gebied van het gebruik van computervoorzieningen en aanpassingen voor leerlingen in een onderwijssituatie.

Lees meer over computer advies >>

Naast bovengenoemde methodes en middelen zijn er nog veel meer toepassingen die wij gebruiken. Wil je hier meer over weten ga dan naar de website van paramedische ondersteuning.

Lees meer over andere toepassingen van het paramedisch onderwijsteam >>

Contactpersonen

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs of stel je vraag hieronder.

Ja, ik wil graag meer informatie





We gebruiken de gegevens die je in dit formulier invult enkel om contact met je op te nemen.

Wil je direct een zorgtraject aanmelden?

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..