Advies passende didactiek en medisch handelen in het onderwijs.

Iedere leerkracht krijgt te maken met leerlingen die zich motorisch anders ontwikkelen of te maken hebben met een (chronische) aandoening. Voor deze leerlingen heb je aanvullende competenties nodig om handelingsbekwaam te zijn. Met Paramedisch Verpleegkundig Onderwijsadvies haal je die verpleegkundige en paramedische expertise in huis. Wij adviseren over de effectieve didactische aanpak van het onderwijs en het medisch handelen. Wij bieden daarmee leerkrachten handvatten om passend onderwijs in school goed te organiseren.

Kennisoverdracht

Het team van Paramedisch Verpleegkundig Onderwijsadvies heeft als doel kennis en vaardigheden over te dragen aan leerkrachten, zodat zij zelfstandig leerlingen die zich motorisch anders ontwikkelen of te maken hebben met een (chronische) aandoening kunnen laten leren.

Binnen ons team is veel expertise en ervaring aanwezig op het gebied van chronische ziekte en aandoeningen, fijne en grove motoriek en sensorische prikkelverwerking. Wij ondersteunen leerkrachten en hun onderwijsteams door co-teaching, consultatieve leerkrachtbegeleiding en coaching.

Samenwerkingsverbanden

Paramedisch Verpleegkundig Onderwijsadvies werkt voor zeven samenwerkingsverbanden PO en VO in de provincie Groningen en een groot deel van Drenthe. Ons werk wordt gefinancierd door deze samenwerkingsverbanden.

Contactpersonen

Meer informatie?

Stuur voor het aanvragen van paramedische zorg een e-mail naar paramedici@cedin.nl met hierin je voor en achternaam. Je ontvangt onze aanmeldformulieren vervolgens zo snel mogelijk in je mailbox.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..