Nikki van der Pijl

Kwaliteitsregister Jeugd: 120012399

Werkzaamheden
Nikki is orthopedagoog en dyslexiebehandelaar bij Cedin in de gemeenten Groningen, het Hogeland en Eemsdelta. Ze houdt zich bezig met ontwikkelings- en gedragsproblemen waar kinderen en hun ouders of anderen in hun omgeving tegen aan kunnen lopen. Daarnaast behandelt zij kinderen met ernstige, enkelvoudige dyslexie en doet ze dyslexieonderzoeken om eventuele dyslexie vast te stellen.

Nikki is enthousiast, toegewijd en gebruikt haar creativiteit om diagnostiek en interventie een eigen draai te geven om hiermee zo goed mogelijk op de persoonlijkheid en wensen van de cliënt aan te sluiten. Ze heeft hart voor het kind, maar ook voor de opvoeders in de omgeving van het kind.

Het is Nikki’s drive om kinderen en betrokkenen in hun kracht te zetten en in te zetten op talenten. Wat je aandacht geeft groeit, dus focussen op successen en hetgeen wél lukt!

Wat anderen zeggen:
“Wij zijn heel blij met de begeleiding van Nikki! Ze is zo lief voor onze dochter. Ze geeft haar zelfvertrouwen. Ze heeft geduld en zorgt ervoor dat ze weer plezier in school heeft . Ondanks dat ze onze dochter maar 1 keer in de week ziet, heb ik het idee dat ze haar goed kent en haar op een hele positieve manier benadert en stimuleert waardoor ze veel inzet toont. Hier zijn we heel dankbaar voor!”

“We zijn ontzettend blij met jullie hulp en onze zoon is zo gegroeid in zijn lezen en ook nog het zelfvertrouwen dat we gewoon een heel ander kind hebben!”