Werken bij Cedin

Al ruim 45 jaar levert Cedin een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Met ruim 180 collega’s zetten wij ons dagelijks in om kind, school en gezin te ondersteunen bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken. Wij doen dit vanuit de gedachte dat ieder mens het in zich heeft om zich te ontwikkelen, altijd!

Jeugdzorg en onderwijs

Cedin is een innovatieve organisatie waar onderwijs en jeugdzorg samenkomen. Wij zetten ons met passie in voor kinderen, scholen en ouders met als doel om iedere dag iemand een stap verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling.  Samenwerken staat bij ons centraal: met collega onderwijsadviseurs of met collega’s uit het zorgteam waarmee de verbinding tussen het kind, de school en het gezin gelegd wordt. Maar ook: samenwerken met het onderwijsveld om tot onderwijsinnovatie te komen en samenwerken met collega- aanbieders uit de jeugdzorg om tot jeugdhulp te komen die elkaar versterkt.

Cedin Zorg

Cedin begeleidt en behandelt kinderen van 0-18 jaar met milde tot complexe problemen. We helpen kinderen bij psychische moeilijkheden en bieden dyslexiezorg. Leerkrachten staan we bij met hulpverlening in de klas. Ouders bieden we een steuntje in de rug bij de opvoeding thuis. Onze multidisciplinaire zorgteams werken vanuit regionale praktijken in Groningen, Friesland en Drenthe. Ieder zorgteam bestaat uit:

  • kinder- en jeugdpsychiater
  • psychologen
  • orthopedagogen (generalist)
  • systeemtherapeuten
  • pedagogen/ambulant begeleiders
  • activiteitenbegeleiders

Je vindt bij ons een open en uitdagende werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd je talenten verder te ontwikkelen.

Cedin Onderwijs

Onze onderwijsadviseurs dragen bij aan het verbeteren van de kwaliteit van onderwijs, door hun vakinhoudelijke kennis en ervaring met de onderwijspraktijk in te zetten tijdens begeleidingstrajecten, adviesgesprekken, teamtrainingen en cursussen. Zij innoveren binnen het onderwijs door, met het juiste gevoel voor ‘dat wat speelt in de markt’, de vertaalslag te maken naar nieuwe producten/diensten voor het onderwijs.

Actuele vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn doorlopend op zoek naar GZ-psychologen, Orthopedagoog-generalisten en Kinder- en jeugdpsychiaters. Ben jij een getalenteerde professional die op zoek is naar een (nieuwe) uitdaging? En geïnteresseerd in werken bij Cedin? Laat het ons weten! Neem contact op met Jaap Kramer (manager HRM) via personeel@cedin.nl of 06 123 437 12.

Meer weten over Cedin als werkgever? Lees dit interview met Jaap Kramer.

Wil je meer weten over werken bij CedinZorg? Kijk ook eens op www.werkenindejeugdzorgbijcedin.nl.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..