Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk is iedere dag anders! Ik ben veel op pad om kinderen, ouder(s)/verzorger(s) en scholen te bezoeken in de dagelijkse routine van thuis of op school. De diversiteit aan mensen die ik tegenkom in mijn werk, van jong tot oud, vind ik iedere dag opnieuw inspirerend.

Het contact met mijn collega’s vind ik daarnaast ook erg belangrijk. Voor collegiale consultatie of brainstormen over nieuwe uitdagingen; het is van grote waarde om met elkaar je professionaliteit te blijven waarborgen en ontwikkelen.

Ik vind het belangrijk dat ik samen met ouder(s)/verzorger(s) en school een verbinding kan leggen die zorgt voor een constructieve samenwerking ten behoeve van het kind. Het kind is ons gezamenlijk belang en middelpunt van de samenwerking. Een kind in zijn/haar kracht zetten en naar zijn/haar beste vermogen te laten ontwikkelen tot een gelukkig, vrolijk en zelfverzekerd uniek persoon vind ik het mooiste dat er is.

Daarbij vind ik transparantie in de samenwerking erg belangrijk, d.w.z. dat de betrokkenen van elkaar weten waar ze mee bezig zijn en welk doel het dient. Eerlijkheid en integer werken zijn daarbij kenwaarden voor mij.

Wat anderen over mij zeggen

Begeleiding van een kind (10,5jr) waarbij sprake is van hoogbegaafdheid. De moeder geeft aan: ‘Mijn dochter vindt het fijn dat je bij haar komt op school. Ze zegt: ‘Afke Nynke begrijpt me tenminste.’

Na intensieve begeleiding van een kind (8jr, ADHD/autisme) op school en thuis vindt het evaluatiegesprek plaats met school en ouders. Aan het einde van het gesprek geeft school aan: ‘Bedankt voor je daadkrachtige manier van handelen, Afke Nynke. We vonden het een fijne en betrokken samenwerking.’

Specialisaties

  • > Begeleiding van kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s) vanuit de driehoek kind-gezin-school waarbij sprake is van kindproblematiek op het gebied van: hoogbegaafdheid, (faal)angst, problemen of stoornissen in ontwikkeling, gedrag en/of executieve functies.
  • > NLP Neuro Linguïstisch Programmeren
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..