Maak kennis met…

Werkzaamheden

Esther Ket werkt twee dagen in de week als systeemtherapeut op de locaties Emmen en Assen.

Als systeemtherapeut bekijk je de problematiek in samenhang met iemands systeem of te wel leefwereld (gezin, vriendin, familie, school, werk enz).

Als systeemtherapeut kan ik zowel tijdens de diagnostiek- en behandelfase betrokken worden. Ik onderzoek samen met het gezin hoe een probleem in standgehouden wordt door systeemfactoren en andersom en hoe de onderlinge interacties en communicatiepatronen eruitzien.

Het doel van systeemtherapie is om ervaren klachten en problemen te verminderen of te verhelpen door elkaar beter te leren begrijpen en elkaar positief te leren beïnvloeden.  Systeemtherapie kan voorkomen dat gezinnen of delen van gezinnen (verder) uit balans raken.

Ik ben iemand die graag meedenkt. Ik werk graag samen met gezinnen en collega’s.  Ik ben zowel beschikbaar voor het doen van systeemdiagnostiek en systeembehandelingen, maar je kan en mag mij ook altijd benaderen om mee te denken (consultatief).

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..