Maak kennis met…

Werkzaamheden

Rianne werkt als psycholoog en dyslexiebehandelaar voor Cedin. Als dyslexiebehandelaar ondersteunt ze kinderen met ernstige enkelvoudige dyslexie door het geven van wekelijkse behandelingen, die gericht zijn op lezen en spellen.

Ze vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de interesses van het kind en zoek daarbij oefenmateriaal uit. Het werken met online oefenprogramma Letterlicht spreekt veel kinderen aan. Ook maakt ze graag ruimte om de les af te wisselen met een spelletje. In de lessen probeert ze verder de motivatie hoog te houden door de kinderen zoveel mogelijk positieve ervaringen op te laten doen.

Wat anderen zeggen

Ouders tijdens een evaluatiegesprek: “Ons kind had altijd een hekel aan lezen maar pakt nu voor het eerst uit zichzelf een boek!”

Moeder van een leerling: “Het lezen en spellen is door de dyslexiebehandeling gemakkelijker geworden voor mijn zoon. Hij heeft ook meer zelfvertrouwen gekregen.”

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..