WERKEN BIJ CEDIN

Al ruim 45 jaar levert Cedin een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Met ruim 180 collega’s zetten wij ons dagelijks in om kind, school en gezin te ondersteunen bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken. Wij doen dit vanuit de gedachte dat ieder mens het in zich heeft om zich te ontwikkelen, altijd!

Actuele vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures.

Open sollicitatie

Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s. Ben jij een getalenteerde professional die op zoek is naar een (nieuwe) uitdaging? Laat het ons weten! Een open sollicitatie kun je sturen naar Jaap Kramer: personeel@cedin.nl

ONDERWIJS EN JEUGDZORG

Cedin is een innovatieve organisatie waar onderwijs en jeugdzorg samenkomen. Wij zetten ons met passie in voor kinderen, scholen en ouders met als doel om iedere dag iemand een stap verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling.  Samenwerken staat bij ons centraal: met collega onderwijsadviseurs of met collega’s uit het zorgteam waarmee de verbinding tussen het kind, de school en het gezin gelegd wordt. Maar ook: samenwerken met het onderwijsveld om tot onderwijsinnovatie te komen en samenwerken met collega- aanbieders uit de jeugdzorg om tot jeugdhulp te komen die elkaar versterkt.

 

Cedin Zorg

Onze multidisciplinaire zorgteams werken vanuit regionale praktijken in Groningen, Friesland en Drenthe. Ieder zorgteam bestaat uit:

  • kinder- en jeugdpsychiater
  • psychologen
  • orthopedagogen (generalist)
  • systeemtherapeuten
  • pedagogen/ambulant begeleiders
  • activiteitenbegeleiders

Je vindt bij ons een open en uitdagende werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd je talenten verder te ontwikkelen.