Over Cedin

Wij geloven dat ieder mens zich kan ontwikkelen, altijd! Om dat vermogen te helpen benutten, staan we graag klaar voor kind en volwassene.

Bij Cedin hebben we verstand van onderwijs en opvoeden. Met inmiddels ruim 180 medewerkers, van psychiater tot rekenspecialist en van gezinscoach tot fusiebegeleider, zijn we al jaren werkzaam in het onderwijs en in de jeugdzorg. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal. We helpen kinderen die in hun ontwikkeling tegen problemen aan lopen en zijn er ook voor hun opvoeders en leerkrachten. Daarnaast helpen we professionals in het onderwijs verder in hun ontwikkeling, veelal met op maat gemaakte begeleiding of trainingen.

We doen wat nú van ons wordt gevraagd. Dat staat niet in de weg dat we veel energie steken in innovatie. Neem bijvoorbeeld de manier waarop we onderwijs en jeugdzorg verbinden of onze eigen ICT afdeling waar slimme, digitale oplossingen worden gebouwd voor gepersonaliseerd leren, kwaliteitszorg en een volgsysteem voor nieuwkomers in Nederland.

Wat we doen, doet ertoe. Dat maakt ons werk zo mooi.

  Kwaliteit

  Cedin wil altijd de hoogst haalbare kwaliteit leveren. Wij hechten er dan ook veel waarde aan om onze kwaliteit op peil te houden. Dat zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers over het algemeen zeer tevreden over ons zijn. Onze eigen evaluaties én die van externe, onafhankelijke kwaliteitsinstituten bewijzen dat.

  Wij beschikken over meerdere lidmaatschappen en certificaten waarmee de kwaliteit van onze producten en diensten gewaarborgd wordt.

  cedin_driehoek
  Neem contact op

  Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Start met typen en druk op enter om te zoeken..