Over Cedin

Cedin is een organisatie van bevlogen professionals met hart voor onderwijs en zorg. We adviseren scholen die de kwaliteit van hun onderwijs willen verbeteren. Daarnaast begeleiden en behandelen we kinderen en jongeren in de jeugdhulp, dyslexiezorg of leerlingenzorg. Ouders bieden wij een steun in de rug bij de opvoeding en leerkrachten kunnen op ons rekenen als leerlingen extra zorg nodig hebben. Zo brengen wij onderwijs en zorg samen in de driehoek Kind – School – Gezin.

Cedin is een stichting met een maatschappelijk doel. Wij geloven erin dat ieder mens zich kan ontwikkelen: talenten ontdekken en benutten, belemmeringen wegnemen, kansen creëren. Daar dragen wij aan bij, al 45 jaar lang.

Wat we doen, doet ertoe. Dat maakt ons werk zo mooi!

  Kwaliteit

  Cedin wil altijd de hoogst haalbare kwaliteit leveren. Wij hechten er dan ook veel waarde aan om onze kwaliteit op peil te houden. Dat zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers over het algemeen zeer tevreden over ons zijn. Onze eigen evaluaties én die van externe, onafhankelijke kwaliteitsinstituten bewijzen dat.

  Wij beschikken over meerdere lidmaatschappen en certificaten waarmee de kwaliteit van onze producten en diensten gewaarborgd wordt.

  cedin_driehoek
  Neem contact op

  Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Start met typen en druk op enter om te zoeken..

  Welkom op de website van Cedin Zorg.

  We zijn continu bezig om onze informatievoorziening te verbeteren. Door onderstaanden velden in te vullen zijn we in staat om vraag en aanbod nog beter op elkaar af te stemmen.

  We gebruiken deze informatie alleen voor interne doeleinden.